El Mama

A “El MAMA” et volem oferir un viatge al voltant del món a través dels seus sabors. Un record del nostre planeta en cada mossegada. Posi’s còmode, obri els sentits i gaudeixi d’una experiència única.

GALERIA

LA CARTA

BENVINGUTS AL MÓN GASTRONÒMIC del MAMA

_CAPRICIS DEL MAMA

  • Ostra de Bretanya
    • Al natural
    • Esfèric de ponzu
  • Salmó marinat, iogurt i mel de tòfona sobre pa fumat
  • King crab al pes (100 gr)
  • Caviar Tanit Baeri (10 gr)

_ELS FREDS DEL MAMA

  • La Mamargarita picantita
  • Ensaladilla “La rusita” de Cranca
  • Guacamole tradicional, truita cruixent de blat de moro i sour-cream de jalapeños
  • Amanida de síndria, formatge de cabra i mizuna amb reducció de taronja
  • Amanida Waldorf
  • Tàrtar de salmó, celery fumat i poma granny
  • Ceviche de reig i vieira amb llet de tigre al maracujà i gelat d’ají
  • Poke hawaià de tonyina i quinoa
  • Amanida ecològica de l’horta

_PER A TU I PER A MI

  • Pa de vidre amb tomàquet de Montserrat DO
  • Pernil de Gla reserva “Juan Manuel”
  • Cecina artesana de Lleó “Juan Manuel” amb pa aeri
  • Taula de formatges afinats
  • Anxoves de Santoña “00” amb piparras (4 filets)
  • Seitons en vinagre (6 filets)
  • Matrimoni “El Mama & La Papa”
  • Sardina fumada amb pesto de tomàquet sec, gingebre i alfàbrega (2 unitats)
  • Bunyols de bacallà de l’avi Soler (6 uts)
  • Croquetes de cua de bou amb Bearnesa (4uds)
  • Sam de porc i gamba vermella amb pasta de cacauet, maionesa picant i aire de sakeyuzu (2 unitats)
  • Bun Bao d’ànec amb salsa hoisin, cogombre confitat i ceba japonesa (2 unitats)
  • Gamba vermella de la Mediterrània rostida a la sal (6uds)


_I PER ACABAR…

  • La pizza Mamargarita
  • La pizza Burrata Di sant Pietro, ibèric i tòfona
  • Curri verd amb llet de coco, verduretes del Santamaria i tofu
  • Vieires XL a la brasa amb edamame, aire de llima i crispy de cansalada
  • Pop a la brasa, causa de Lima i gratin d’allada
  • Tataki rostit de tonyina amb pa de pessic de Kalamata, cherrys confitats i maionesa de wasabi
  • Peix de llotja amb tupinambur i xiitakes
  • Bacallà confitat a la mel amb espàrrec verd i escorça de la seva pell
  • El pollastre Coquelete rostit al “piri-piri” del Tio Joâo
  • Steak-tartar del Mama, foie i ou fregit
  • Ploma Ibèrica de gla amb mojo asiàtic, verdures Thai i emulsió d’albergínia blanca
  • Pulled pork burguer amb coleslaw, jalapeños cruixents i la nostra salsa BBQ
  • Hamburguesa de bou asturià 200gr amb guacamole i chutney de pinya
  • Filet de bou madurat, kale trufada i ceps
  • Mitjana “Dry-aged” de vaca vella amb patates steak-house

_SWEET & CAKES

  • Filet de bou madurat, kale trufada i ceps
  • Pastissos de l’Obrador casolans
    • Carrot cake
    • Cheese cake
    • Red Velvet
    • Xocolata de l’àvia
  • Plàtan en textures, roques de xocolata i gelatina d’Amaretto acompanyat de gelat d’avellana amb toffee de farigola
  • Brownie Brutal amb gelat de caramel a la sal
  • Super-copa de gelats artesans:
    • Sabor: Vainilla Tahiti / Maduixes confitades / Xocolata
    • Salsa: Gerds / Dolç de llet .
    • Topping: M&Ms / Llaminadures / Neula _SWEET & CAKES

_AFTER-DINNER ‘LA PAPA’

  • El nostre Expresso Martini amb Cognac Courvoiser i un toc de vainilla
  • White Russian al cacau
  • Pinya Catalana amb Melody
  • Moscatell Torres Floralis
  • Tokaji 3 Puttonyos
  • Pedro Ximenez nectar de Gonzalez Byass
  • Umesho Akashi-thai
  • El nostre Expresso Martini amb Cognac Courvoiser i un toc de vainilla

_APERITIUS

  • Mango Aperol Spritz
  • Aperitiu venecià a base d’Aperol, amb tocs de mango
  • Spicy gin
  • Aperitiu gin&tonic amb un toc de cireres i xile
  • La mitja Combinació dels Déus
  • Vermouth Cinzano preparat amb un final de cava
  • La mimadan
  • Suc de taronja, àloe vera, Aperol i final de bombolles
  • Bloody Mami
  • Suc de tomàquet, vodka i la salsa secreta de mama
  • Negroni 

RESERVA

reservas@elmama.barcelona

L’hora de reserva pot variar. En cas que haguem de reajustar-la, l’informarem del canvi via telefònica.

Per a reserves de 10 o més persones, si us plau, contacti amb nosaltres via reservas@elmama.barcelona.

El restaurant disposa d’una política de cancel·lació i no assistència per a reserves de 8 persones o més les nits dels dijous, divendres i dissabte.
Totes les nostres reserves tenen una durada de 2 hores des de l’hora de reserva, pel que preguem puntualitat.
Mantindrem la seva taula com a cortesia durant 15 minuts; una vegada passat aquest temps, l’alliberarem. 

CONTACTE

934 41 76 62

Passatge de Pere Calders, 2
08015 BARCELONA



De DIMARTS DIJOUS
de 19 a 2.30 h

DIVENDRES
de 19 a 3 h 

DISSABTES
de 13 a 3 h

DIUMENGES
de 13 h a 2 h

FESTES PRIVADES
& ESDEVENIMENTS ESPECIALS

PREMSA

LA VANGUARDIA – Cristina Jolonch – Otoño a la carta: Los nuevos restaurantes de Barcelona
Diumenge, 18 de setembre de 2016

QUÈ FEM? Suplemento La VANGUARDIA – Òscar Gómez – Cabaret Gastronòmic
Divendres, 23 de setembre de 2016

GASTRONOMISTAS.COM – Ferran Imedio – El Mama y La Papa ‘the show must go on’
Dissabte, 24 de setembre de 2016

ON BARCELONA Suplemento EL PERIÓDICO – Ferran Imedio – Los mejores nuevos restaurantes de Barcelona
Divendres, 30 de setembre de 2016

HORA BARCELONA (CADENA SER) – Alba Galve – Novedades del otoño en Barcelona, sección radiofónica
Dissabte, 15 d’octubre de 2016

DIARI ARA – Natàlia Costa – La nova fornada de restaurants a Barcelona: 13 propostes que no et pots perdre
Dimarts, 25 d’octubre de 2016

LA RAZÓN (Suplemento) – Natàlia Costa – Recomendadiones
Divendres, 8 d’octubre de 2016

TIME OUT BARCELONA – Òscar Broc – ‘Beure’: El Mama & La Papa
Divendres, 4 de novembre de 2016

ABC – Ana Luisa Islas – Las novedades gastronómicas de este otoño en Barcelona
Dissabte, 5 de novembre de 2016

Passatge de Pere Calders 2
08015 – BARCELONA

De Dimarts a Dijous: de 19 a 2.30 h
Divendres: de 19 a 3.00 h
Dissabtes: de 13 a 3 h
Diumenges: de 13 a 2 h

El Mama – La Papa Barcelona. Copyright 2017. Tots els drets reservats.