El Mama

A “El MAMA” et volem oferir un viatge al voltant del món a través dels seus sabors. Un record del nostre planeta en cada mossegada. Posi’s còmode, obri els sentits i gaudeixi d’una experiència única.

GALERIA

LA CARTA

_LA BOTIGA

  • Anxoves de Santoña “00” amb piparras (4 filets)
  • Seitons en Vinagre (6 filets)
  • Matrimoni “El Mama i La Papa”
  • Sardina fumada, pesto de tomàquet sec, gingebre i alfàbrega (2 u)
  • Salmó marinat, iogurt i mel de tòfona sobre pa fumat
  • Ensaladilla “Rusita” de Cranca i olives camamilla
  • Pernil de Gla Reserva “Juan Manuel”
  • Pa de Coca amb Tomàquet untat
  • Taula de formatges afinats

_EM TENS FREGIT

  • Gambetes cruixents amb maionesa cítrica
  • Bunyols de Bacallà de l’avi Soler (6 u)
  • Nuggets de pollastre ecològic amb salsa ranxera
  • Croquetes de Cua de Bou amb Bearnesa (4 u)

_PIZZES

  • La Mamargarita picantita
  • Burrata Di San Pietro, Ibèric i tòfona

_RAW-BAR & OYSTER BAR

  • Ostra de Bretanya
    • al Natural
    • al Gin & Tònic amb suc de cogombre
    • Esfèrica de Ponzu
  • King-Crab a la flama amb dip de Horse-Radish (100gr)
  • Tàrtar de Salmó, api fumat i poma granny
  • Ceviche de corvina amb Choclo, Blat de moro “cancha” y gelat d’Ají
  • Carpaccio de cérvol, cremós de ceba i groselles

_DEL NOSTRE HORT ECOLÒGIC

  • Guacamole tradicional, truita cruixent de blat de moro i Sour-Cream de jalapeños*
  • Amanida de remolatxa, Iogurt fumat i llavors de Carbassa*
  • Burrata amb taronja Sanguine, fonoll i vinagreta de menta i avellana
  • Amanida tèbia Mama Waldorf (enciam Romanilla, poma, api, nous i formatge Stilton)
  • Amanida de l’horta ecològica amb confitats “Homemade”

* Vegetarià


_El “MUST” DEL MAMA

  • Bun-Bao al vapor (2uds)
    • d’ànec Pekin, Hoisin i Cogombre
    • de la mar (bou de mar, musclo, llagostí i curri verd)
  • Donnut tebi de king Krab (4unds)
  • Cassola de 1/2 kg de Musclos a la marinera Thai
  • Pop a la brasa, Causa de Lima i Gratin d’allada
  • Sashimi de tonyina roja tebi amb Dashi, Wakame i Shimeji
  • Gamba vermella de la Mediterrània rostida a la Sal (6 u)
  • Vieires XL a la brasa amb edamame, aire de llimona i crispi de cansalada
  • Steak-Tàrtar de “El Mama” Foie, Tòfona i Ou fregit

_DE LES NOSTRES BRASES D’ALZINA CENTENÀRIA

  • Bacallà 65 o amb porros confitats i mussels cream
  • Peix de Llotja amb tupinambur i camagrocs
  • Hamburguesa de bou asturià de 200 gr amb cansalada ibèrica cruixent, formatge cheddar, curri-ketchup i maionesa trufada
  • Filet de bou madurat, kale trufada i boletus edulis
  • Autèntiques Baby-Ribs de Duroc amb la salsa Bourbon Makers ‘s BBQ
  • Presa Ibèrica de gla amb moniato i castanyes
  • Mitjana de Bou Dry-Aged, Mantega Cafè Paris i patates Setak-House
  • El pollastre Coquelette rostit al “Piri-Piri” del Tio Joâo amb xips

_SWEET & CAKES

  • Pastissos de l’Obrador
  • Plàtan en textures, roques de xocolata i gelatina d’Amaretto acompanyat de gelat d’Avellana amb Toffee de Farigola
  • Brioix “Pop Corn” amb Almívar de Llet i Cacao
  • Brownie brutal amb Gelat de Speculoos
  • Super-Copa de Gelats Artesans
    • Sabor: Vainilla Tahití / Maduixes confitades / Cioccolato
    • Salsa: Coulis gerd / Dolç de llet
    • Topping: M&M’S / Gominoles / Neula

RESERVA

reservas@elmama.barcelona

L’hora de reserva pot variar. En cas que haguem de reajustar-la, l’informarem del canvi via telefònica.

Per a reserves de 10 o més persones, si us plau, contacti amb nosaltres via reservas@elmama.barcelona.

El restaurant disposa d’una política de cancel·lació i no assistència per a reserves de 8 persones o més les nits dels dijous, divendres i dissabte.
Totes les nostres reserves tenen una durada de 2 hores des de l’hora de reserva, pel que preguem puntualitat.
Mantindrem la seva taula com a cortesia durant 15 minuts; una vegada passat aquest temps, l’alliberarem. 

CONTACTE

934 41 76 62

Passatge de Pere Calders, 2
08015 BARCELONA



De DIMARTS DIJOUS
de 12 a 2.30 h

DIVENDRES DISSABTES
de 12 a 3 h

DIUMENGES
de 12 h a 2 h

FESTES PRIVADES
& ESDEVENIMENTS ESPECIALS

PREMSA

LA VANGUARDIA – Cristina Jolonch – Otoño a la carta: Los nuevos restaurantes de Barcelona
Diumenge, 18 de setembre de 2016

QUÈ FEM? Suplemento La VANGUARDIA – Òscar Gómez – Cabaret Gastronòmic
Divendres, 23 de setembre de 2016

GASTRONOMISTAS.COM – Ferran Imedio – El Mama y La Papa ‘the show must go on’
Dissabte, 24 de setembre de 2016

ON BARCELONA Suplemento EL PERIÓDICO – Ferran Imedio – Los mejores nuevos restaurantes de Barcelona
Divendres, 30 de setembre de 2016

HORA BARCELONA (CADENA SER) – Alba Galve – Novedades del otoño en Barcelona, sección radiofónica
Dissabte, 15 d’octubre de 2016

DIARI ARA – Natàlia Costa – La nova fornada de restaurants a Barcelona: 13 propostes que no et pots perdre
Dimarts, 25 d’octubre de 2016

LA RAZÓN (Suplemento) – Natàlia Costa – Recomendadiones
Divendres, 8 d’octubre de 2016

TIME OUT BARCELONA – Òscar Broc – ‘Beure’: El Mama & La Papa
Divendres, 4 de novembre de 2016

ABC – Ana Luisa Islas – Las novedades gastronómicas de este otoño en Barcelona
Dissabte, 5 de novembre de 2016

Passatge de Pere Calders 2
08015 – BARCELONA

De Dimarts a Dijous: De 12 a 2.30 h
Divendres i Dissabtes: De 12 a 3 h
Diumenges: De 12 a 2 h

El Mama – La Papa Barcelona. Copyright 2017. Tots els drets reservats.